Välkommen till Linnégatan 40

Linnégatan 40

Kvidinge, Kvidinge

Tilltalande och välplanerad villa för den större familjen

Rymlig villa med fyra till fem sovrum, två badrum och ett ljust och tilltalande integrerat kök/vardagsrum med öppet upp i nock - perfekt för både vardagsumgänge och fest. Den insynsskyddade och uppvuxna tomten har ett rejält trädäck med grillhörna, ett växthus och en liten damm.

Fakta

Utgångspris
3 850 000 kr
Fast.beteckning:

Kvidinge 213:12

Rum

6 st

Sovrum

4 st

Boarea

200 m²

Biarea

60 m²

Tomtarea

1 091 m²

Byggnadstyp

1 ,5 plans villa

Byggnadsår

2005

Registrerad fastighetsmäklare

Profil

Gunilla Zaar

0700-460 580

gunilla@maklar1.se

Kommersiella Fastigheter & Mark

Profil

Ted Haglund

0707-177 214

ted@maklar1.se

Tillträde

2023-07-01.

Interiör

Familjevilla i två plan med övervåning med högt i tak (tack vare mansardtaket) och en välhållen och ljus och interiör. Bottenplan omfattar ett underbart integrerat kök/vardagsrum med högt i tak och stora fönster ut mot trädgården, två sovrum, ett badrum och en gästtoalett. Här finns även en tvättstuga. Övre plan omfattar tre nyinredda sovrum (2021) och ett allrum. År 2023 målades hall, kök och vardagsrum om. En extra finess är en centraldammsugare som ansluter till båd neder- och övervåningen.

Rum

 • Entré/hall

  Välkomnande entré/hall med klinker på golvet och trappa upp till övre plan. Hallen leder vidare in mot köket och husets hjärta - den integrerade köks-, matrums- och vardagsrumsdelen. Hall och trappavsnitt målades om 2023.

 • Kök

  Mycket välplanerat kök med gott om förvaring och generösa arbetsytor. Här finns även en köksö, med glaskeramikhäll och ho, som på ett fint sätt länkar samman köket med matplatsen och vardagsrummet. Kökssnickerier i ljus bok. Kyl/frys ( 2019) i fullhöjd, induktionshäll med fem plattor (2020), inbyggnadsugn (2019 ), micro ( 2019) och diskmaskin (2019 ). Klinkergolv och grå/svarta laminatbänkskivor. Köket målades om 2023.

 • Vadagsrum/matrum

  Stort vardagsrum/matrum i nära anslutning till köket. De stora ytorna, de många fönstren ut mot trädgården och träaltanen samt takhöjden (öppet upp i nock) gör detta rum till husets hjärta. Perfekt för dig med en stor familj och många vänner. Ljust parkettgolv och ljusa väggar. Rummet målades om 2023 då också nytt golv lades in.

 • Gästtoalett

  Läcker, helkaklade gästtoalett på bottenplan från 2020.

 • Föräldrasovrum bottenplan

  Stort föräldrasovrum med badrum en suite och fönster ut mot gatan. Ekparkettgolv och gott om förvaring i form av inbyggda och fristående garderober.

 • Badrum bottenplan

  Fräscht, helkaklat badrum med dusch med glasväggar i anslutning till föräldrasovrummet.

 • Tvättstuga

  Funktionell tvättstuga med integrerad tvättmaskin/torktumlare (2020) I tvättstugan finns även värmepumpen, förvaringsskåp. Klinkergolv. Förbindelse med trädgård, gästrum och garage.

 • Gästrum bottenplan

  År 2020 inrättades ett gästrum i vad som tidigare var ett förråd i anslutning till garaget. Mörka tapeter och heltäckningsmatta på golvet.

 • Allrum övre plan

  Stort och ljust rum som tapetserades om 2021. Ekparkettgolv.

 • Sovrum övre plan

  År 2021 gjordes gaveländarna av det stora allrummet om till tre nya sovrum. Rummen har en bra storlek och lämpar sig mycket väl som barnrum alt. ungdomsrum. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

 • Badrum övre plan

  Helkaklat, fräscht badrum med jacuzzibadkar, dusch och bastu.

Planbestämmelser

Tomtindelning Stadsplan

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 13/7 2015

Klass

F

Förbrukning

98 kWh/kvm per år

Elektricitet

Nätbolag

Kraftringen

Leverantör

Fortum

Förbrukning

22 395 kWh/år

Drift per år

Vatten/avlopp

7 830 kr

Elförbrukning

48 000 kr

Renhållning

3 274 kr

Summa

59 104 kr

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

1 791 000 kr

Byggnad

1 561 000 kr

Mark

230 000 kr

Skatt/avgift

9 287 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

2005

Pantbrev

Summa

2 600 000 kr

Antal

2 st

Närområde

I Kvidinge bor du med bykänsla i kulturmiljö med närhet till naturen. Här finns service samt ett utbrett engagemang i föreningslivet. Kvidinge har också ett friluftsbad som besöks av såväl bybor som av invånare från orterna omkring Kvidinge. I Kvidinge finns flera kulturella mål att besöka, däribland Tommarps kungsgård med sin konsthall, den pittoreskt välbevarade kyrk- och prästgårdsmiljön samt historiska Gyllenbielkeska hospitalet – ett av Sveriges äldsta bevarade ”fattighus” med ursprunglig inredning. På orten finns också Kvidinge Folkets Hus, en ideell ekonomisk förening som hyr ut lokaler för fester, föreningsverksamhet och konferenser.

Kommunikation

Till Helsingborg är det 30 km och till Ängelholm-Helsingborg Airport 30 km. Med Pågatåg tar du dig in till Helsingborg på 30 minuter.

Närservice

För barnfamiljen är det en idealisk ort med egen förskola, Förskolan Fröhuset, och grundskola åk F-6. Byn har även en egen livsmedelsbutik, kiosk, postombud, restaurang och frisör.

Byggnad

Typ

1 ,5 plans villa

Byggår

2005

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Fasad

Puts

Grund

Betongplatta

Stomme

Trä

Uppvärmning

Återvinningspump

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas

Övriga byggnader

Vidhängande dubbelgarage.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder